Super League: «Εξάποντο» στη Νεάπολη, φορτσάτοι στο Αγρίνιο

Super League: «Εξάποντο» στη Νεάπολη, φορτσάτοι στο Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Superleague, σε Νεάπολη και Αγρίνιο.

Παναιτωλικός-Βόλος (17:00, CS 2) και Ιωνικός-Λαμία (19:30, CS1) τα δύο παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα της Superleague για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο Αγρίνιο δοκιμάζονται δύο από τις πλέον ευχάριστες παρουσίες στο ξεκίνημα της σεζόν, με τις ομάδες των Αναστασίου και Μπράτσου να πηγαίνουν… φορτσάτες, η μεν από την τεσσάρα επί του ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα και η δε από τη μεγάλη νίκη επί του Άρη, έχοντας σκαρφαλώσει στην 6η και στην 4η θέση αντίστοιχα.

Με δύο φρέσκιες απουσίες οι Αγρινιώτες, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι Ανέστης και Χατζηθεοδωρίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους απουσιάζει ο τιμωρημένος Άλχο.

Εξαιρετικά κομβικό παιχνίδι στη Νεάπολη για Ιωνικό και Λαμία, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς παραμένουν ουραγοί και με μόλις ένα βαθμό στα έξι πρώτα παιχνίδια τους. Το συγκρότημα του Σπανού ετοιμάζεται για “τελικό”, σε ένα ουσιαστικά “εξάποντο” παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με το κλίμα στη Λαμία να είναι σαφώς διαφορετικό μετά την παρθενική φετινή νίκη της επί του Λεβαδειακού την περασμένη αγωνιστική.

Εκτός για τον Ιωνικό ο Τσιγκρίνσκι για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ στα “πιτς” μπήκε και ο Μασάς. Για τη Λαμία θα είναι πρώτη φορά διαθέσιμος φέτος ο Ρόμανιτς, ωστόσο τραυματίστηκε ο Νούνιες, με τους Τζανετόπουλο, Γκέντσογλου, Καραμάνο να συμπληρώνουν το απουσιολόγιό της.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X