Μαντέψτε ποια είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει στα 8 τελευταία επίσημα η Ναντ

Μαντέψτε ποια είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει στα 8 τελευταία επίσημα η Ναντ

Μία και μοναδική ομάδα έχει κερδίσει στα οκτώ τελευταία επίσημα η Ναντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οκτώ επίσημα από τα τέλη Αυγούστου, η Ναντ έχει κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό.

Τι κρίμα να μην παίζει κάθε Κυριακή και Πέμπτη η Ναντ με τον Ολυμπιακό; Άλλωστε είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει στα τελευταία 8 επίσημα μετά και το 2-0 από τη Φράιμπουργκ

Οι Κυπελλούχοι Γαλλίας έχουν παίξει από τις 28 Αυγούστου οκτώ επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Europa League. Έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Και μαντέψτε ποια είναι η μοναδική ομάδα που κατάφεραν να κερδίσουν; Είναι κουίζ για δυνατούς λύτες, όχι «παίξε γέλασε».

Και σας δίνουμε και τρεις πιθανές απαντήσεις. Η μία είναι τη β’ ομάδα της Ναντ, η δεύτερη είναι τον πρωταθλητή Ελλάδας και η τρίτη είναι τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Ναι, σωστά προβλέψατε… Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει η Ναντ σ’ αυτό είναι το διάστημα είναι ο Ολυμπιακός με 2-1 σε ένα ματς, όπου έχασε και πολλές ευκαιρίες.

Και επειδή αναρωτιέστε ποιες ομάδες αντιμετώπισε; Έπαιξε με το Στρασβούργο (1-1) που δεν έχει νίκη στο Σαμπιονά, έχασε από την Παρί με 3-0 εντός. Νίκησε τον Ολυμπιακό και μετά έχασε από Λοριάν (3-2), Καραμπάγκ (3-0), έμεινε στο 0-0 με τη Λανς εντός και μάζεψε «ντόρτια» στο Πριγκιπάτο.

Έτσι μ’ αυτά και μ’ αυτά η Ναντ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα ισόβαθμη με τη Ρεμς του Όσκαρ Γκαρσία. Ναι, του προπονητή που είχε περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ενώ στην Ευρώπη παλεύει να μείνει στον… αφρό.

Πηγή: sdna.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X