Σε κακή κατάσταση ο Ικάρντι: Xτυπούσε την πόρτα της Νάρα φωνάζοντας για να του ανοίξει!

Σε κακή κατάσταση ο Ικάρντι: Xτυπούσε την πόρτα της Νάρα φωνάζοντας για να του ανοίξει!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κακή κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Μάουρο Ικάρντι μετά τον χωρισμό του με τη Γουάντα Νάρα-Δεν υπογράφει για το διαζύγιο, πήγε στην Αργεντινή για να μιλήσουν.

Φαίνεται πως θα υπάρξουν ακόμα πολλά… επεισόδια στο «σίριαλ» του χωρισμού του Αργεντινού επιθετικού με τη σύντροφο και μάνατζέρ του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, ο Ικάρντι ταξίδεψε στην πατρίδα του για να συναντήσει τη Νάρα και υπήρξε έντονος τσακωμός, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ.

Η Νάρα δεν γνώριζε για το ταξίδι του πρώην της. Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι βρέθηκε ξημερώματα έξω από το σπίτι τις και της χτυπούσε το κουδούνι ζητώντας να του ανοίξει. Εκείνη προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουν, αλλά ο Ικάρντι ήταν ανένδοτος. Γείτονες άκουσαν τον έντονο καυγά τους, με τον παίκτη να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Σημειώνεται, επίσης, πως ο Ικάρντι δεν θέλει να υπογράψει τα χαρτιά για το διαζύγιο, κάτι που εντείνει τα προβλήματα μεταξύ του πρώην ζευγαριού.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X