Καταρρέει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, έχασε (1-2) από τον ΠΑΟ με ανατροπή στην Τούμπα!

Καταρρέει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, έχασε (1-2) από τον ΠΑΟ με ανατροπή στην Τούμπα!
Photo Credits: INTIME

Καταρρέει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟ με ανατροπή στην Τούμπα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταρρέει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, έχασε (1-2) από τον ΠΑΟ με ανατροπή στην Τούμπα!

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στο ντέρμπι. Στο 12′ με την εξαιρετική μπαλιά του Τσέριν για τον Αϊτόρ, το «τριφύλλι» πάτησε περιοχή, με τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 14′ με τον Νάρεϊ να δίνει έξω από την περιοχή και δεξιά στον Ντάντας, που σουτάρει, όμως ο Αϊτόρ βάζει την κόντρα και διώχνει! Ενώ στο 17 ο δικέφαλος είχε νέα καλή στιγμή με τον Λύρατζη να σεντράρει από δεξιά και τον Ολιβέιρα να παίρνει την κεφαλιά αλλά να αστοχεί.

Στο 18′, όμως, ήρθε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ, με τον Ολιβέιρα να εκμεταλλεύεται την πολύ ωραία πάσα του Αουγκούστο με «τακουνάκι» και με ωραίο πλασέ να νικάει τον Μπρινιόλι στο τετ α τετ, ανοίγοντας το σκορ…

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση. Απείλησε στο 37′ με τον Σπόραρ για να έρθει το 1-1 στο 51′. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αϊτόρ. Ο Ισπανός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ από φοβερή κάθετη του Ρούμπεν και με ωραία κίνηση πέρασε και τον Κοτάρσκι, σκοράροντας σε κενή εστία…

Ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να αντιδράσει με την ομάδα του Λουτσέσκου να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Αουγκούστο να αστοχεί από θέση μέσα αριστερά. Στο 68′ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 2-1, με τον Σπόραρ να κάνει την κεφαλιά, αλλά να στοχεί και τον Κοτάρσκι να τον βρίσκει στη συνέχεια στο πρόσωπο με το χέρι!

Και ο ρέφερι Βάινμπεργκ κάνοντας onfield review έδειξε την «άσπρη βούλα» δείχνοντας την κίτρινη στον Κοτάρσκι. Στο 73′ ο Αϊτόρ εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε την ανατροπή.

To 2-1 υπέρ των «πράσινων» παρέμενε με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί στο 83′ με τον Ελ Καντουρί χωρίς επιτυχία. Στο 86′ ο Λουτσέσκου προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Έβαλε τους Κωνσταντέλια αντί αντί Λύρατζη και Γκορντεζιάνι αντί Κούρτιτς.

Στο 90′ ο πρώτος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάγκνουσον με τον Βάινμπεργκ να κάνει δείχνει αρχικά βούλα. Εν συνεχεία έκανε onfield review της φάσης και διαπίστωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι και πήρε την απόφασή του πίσω, σε φάση που «σηκώνει» συζήτηση.

Διαιτητής: Γιούλιαν Βάινμπεργκερ (Αυστρία)

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Κοτάρσκι, Κούρτιτς – Μάγκνουσον, Χουάνκαρ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (86′ Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια (77′ Τσαούσης), Ντάντας (76′ Ελ Καντουρί), Κούρτιτς (86′ Γκορντετζιάνι), Νάρεϊ, Ντάγκλας Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (57′ Μπίσεσβαρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ (90’+5′ Σάρλια), Μπερνάρ (90′ Γκάνεα), Σπόραρ (85′ Ιωαννίδης).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X