Ρέιντζερς: Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και βρήκε... την υγειά του ο Τσόλακ

Ρέιντζερς: Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και βρήκε... την υγειά του ο Τσόλακ
Photo Credits: INTIME

Ο Τσόλακ έφυγε με τον ΠΑΟΚ και βρήκε την υγειά του... Σκόραρε δις στο 4-0 της Ρέιντζερς επί της Χαρτς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Άλλος» παίκτης ο Τσόλακ. Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και βρήκε την υγειά του σκοράροντας κατά ριπάς με τη Ρέιντζερς.

Με τον Τσόλακ να πετυχαίνει δύο γκολ από νωρίς, φτάνοντας ήδη τα… 11, η Ρέιντζερς κέρδισε «σβηστά» την 3η Χαρτς με 4-0 και πέρασε μόνη πρώτη στην βαθμολογία της σκωτσέζικης Premier League.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’, με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Κεντ από αριστερά.

Ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ξανά ο Τσόλακ συνεργάστηκε όμορφα με τον Ματοντό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2 και φτάνοντας παράλληλα τα 11 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις με τη φανέλα των Προτεσταντών από… Οκτώβρη μήνα!

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντέβλιν με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 39ο λεπτό, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ματοντό και σαν να μην έφτανε αυτό είδαν στο δεύτερο ημίχρονο να μην μετράει γκολ του Άρφιλντ.

Με την Ρέιντζερς να τους τιμωρεί εκ νέου, εις διπλούν, όταν ο Μορέλος να σκοράρει από ασίστ του Ταβερνιέ στο 75’ και τον Κεντ να ανοίγει λογαριασμό για τους «τζερς» στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X