Σε... τρομερή κατάσταση ο Μαρσέλο - Θλάση και το βλέπουμε σε 20 μέρες

Σε... τρομερή κατάσταση ο Μαρσέλο - Θλάση και το βλέπουμε σε 20 μέρες

Ο Μαρσέλο θα δώσει μάχη να παίξει πριν το Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φημολογία που ήθελε τον Μαρσέλο να βρίσκεται πολύ πίσω και να προσπαθεί να αναρρώσει από μυικό ζήτημα που αντιμετώπισε, επιβεβαιώνεται και από την πληροφορία που φέρνει το «Φως» και κάνει λόγο για προσπάθεια να μπει στην αποστολή στις 17/10.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε τραυματισμό που υπέστη στην προσπάθεια να παίξει γρήγορα. Ο τραυματισμός που δεν διέρρευσε επίσημα από την ΠΑΕ αλλά μέσα από ρεπορτάζ που τον φέρνουν κι άλλο πίσω, ήταν μυϊκός και πλέον ο στόχος είναι να μπει κανονικά σε ρυθμό αγώνων στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να προλάβει να είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, στις 17/10, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα παίξει κιόλας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά για να αρχίσει να μπαίνει στους ρυθμούς της ομάδας.

Περισσότερα πρόκειται να φανούν τις προσεχείς ημέρες, από την πορεία της δουλειάς που θα κάνει ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ στο Ρέντη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X