ΑΕΚ: Δίτερμα με Βίντα-Μουκουντί στα στόπερ, ενδείξεις για χαφ, Ελίασον και Σιντιμπέ (VIDEO)

ΑΕΚ: Δίτερμα με Βίντα-Μουκουντί στα στόπερ, ενδείξεις για χαφ, Ελίασον και Σιντιμπέ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι έγινε σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πολλές απουσίες λόγω διεθνών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αναγκάζουν τον Ματίας Αλμέιδα να επιστρατεύει αρκετά παιδιά από την ΑΕΚ Β’ για να «γεμίσει» η προπόνηση.

Η σημερινή προπόνηση είχε ξανά πολύ ένταση με ειδικές ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, 1vs1 και ανάπτυξης από τον άξονα με στόχο η μπάλα να φτάσει στα άκρα και από εκεί να γίνει σέντρα στην περιοχή όπου περίμεναν δύο επιτιθέμενοι απέναντι σε δύο αμυντικούς.

ΑΕΚ: Οι 11άδες του διτέρματος

Προς το τέλος της προπόνησης ο Αλμέιδα χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ και έπαιξαν σε περίπου μισό γήπεδο 11 εναντίον 11, με σκοπό το πρέσινγκ και την γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Οι ομάδες είχαν ως εξής:

Κίτρινοι: Γκολφίνος, Ελίασον, Ραντόνια, Γαλανόπουλος, Αραούχο, Κοσίδης, Μουστακόπουλος, Μήτογλου, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Σιντιμπέ με τέρμα τον Χατζηεμμανουήλ

Μπλε: Άμραμπατ, Φράνσον, Γκαρσία, Βίντα, Μουκουντί, Γερολέμου, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Σκόνδρας και τέρμα ο Στάνκοβιτς.

Η μάχη ήταν… επική με τους μπλε να βρίσκουν 2 γκολ από τον Λιβάι Γκαρσία και ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι του Γερολέμου, αλλά τους «κίτρινους» να απαντούν με Γαλανόπουλο-Αραούχο-Κοσίδη και στο τέλος… παίχτηκε η νίκη στο ένα γκολ με εντολή Αλμέιδα. Αυτό εν τέλει το πέτυχαν οι κίτρινοι με τον Μαχαίρα να βρίσκεται μόνος του στο δεύτερο δοκάρι από παράλληλη μπαλιά Αραούχο και τρομερούς πανηγυρισμούς στο φινάλε με μπροστάρη τον Μήτογλου που… απάντησε στους αντιπάλους του με προκλητικό τρόπο και άπαντες να ξεσπούν σε γέλια!

ΑΕΚ: Η τακτική Αλμέιδα

Στα της… τακτικής ο Αλμέιδα επέλεξε στους μπλε το δίδυμο στην άμυνα Βίντα-Μουκουντί που πλέον θα είναι τα βασικά στόπερ της ΑΕΚ, στα χαφ είχε Σιμάνσκι-Γιόνσον-Γκατσίνοβιτς που δείχνει ότι τους θέλει σε κεντρικούς ρόλους με τον Σέρβο να είναι ο πρώτος που πίεζε την πρώτη αντίπαλη πάσα στο build up, ενώ ο Σιντιμπέ ήταν με τους κίτρινους ως δεξί μπακ και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει ρυθμό και χημεία παρότι φαίνεται ξεκάθαρα και η ποιότητα του και η διάθεση του. Ο Ελίασον άλλαξε και τις δύο πλευρές της επίθεσης, ενώ φορ και στις δύο ομάδες ήταν οι Αραούχο-Λιβάι Γκαρσία που βρήκαν δίχτυα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αλμέιδα δεν διέκοψε καθόλου το δίτερμα, παρά μόνο για ένα break για νερό και άφησε τους «κιτρινόμαυρους» να παίξουν με ρυθμό και να το απολαύσουν.

Τα VIDEO του enwsi.gr από την προπόνηση της ΑΕΚ

Δείτε VIDEO του enwsi.gr από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X