Τσατάλης για την άδεια του νέου γηπέδου: «Προσπάθησαν να αφαιρέσουν 1-2 ματς από τον κόσμο - Δικηγόροι απειλούσαν τους πάντες, περαστικά σας!»

Τσατάλης για την άδεια του νέου γηπέδου: «Προσπάθησαν να αφαιρέσουν 1-2 ματς από τον κόσμο - Δικηγόροι απειλούσαν τους πάντες, περαστικά σας!»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για την άδεια της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε την προσωρινή άδεια από την Περιφέρεια Αττικής και μπαίνει άμεσα στο νέο της γήπεδο, «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Ενώ η Ένωση επιστρέφει σπίτι της, ο πόλεμος και η λάσπη από τους εχρθούς της συνεχίζεται. Προφανώς γιατί βλέπουν τι έρχεται.

Σε ανάρτησή του, ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης αναφέρει πως η Ένωση δέχθηκε παρασκηνιακό πόλεμος έτσι ώστε να μην αγωνιστεί σε τουλάχιστον 1-2 παιχνίδια στο νέο της γήπεδο.

Η Περιφέρεια, όπως λέει, δέχθηκε πιέσεις και από… γνωστούς δικηγόρους. Όμως κανείς δεν κατάφερε να κερδίσει τη νομιμότητα. Η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της. Ας το χωνέψουν.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Φίλοι ΑΕΚτζήδες… Αν διατηρούσατε και την παραμικρή αμφιβολία πως υποστηρίζετε τον πιο σημαντικό σύλλογο της χώρας, καλό θα ήταν να είχατε ζήσει αυτό που έγινε τα τελευταία 24ωρα παρασκηνιακά, με στόχο να σας αφαιρέσουν ακόμη κι ένα ή δύο ματς από την γηπεδάρα μας.

Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους όσοι δεν υπέκυψαν στην προσπάθεια τρομοκράτησης και τήρησαν απαρέγκλιτα την νομιμότητα.

Όσο για διάφορους γνωστούς και μη εξαιρετέους δικηγόρους, που ξεροστάλιαζαν στα τηλέφωνα αυτές τις μέρες απειλώντας τους πάντες και τα πάντα, περαστικά… Αφού τους αρέσει αυτό που γίνεται πάντα στο τέλος, ευχαρίστηση μας να το συνεχίζουν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X