ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και πολύτιμες εμπειρίες για τις Κορασίδες βόλεϊ στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και πολύτιμες εμπειρίες για τις Κορασίδες βόλεϊ στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα Κορασίδων βόλεϊ της ΑΕΚ πήρε μέρος στο 4ο τουρνουά «Σπύρος Μπαλάσκας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό τουρνουά είχε η ομάδα Κορασίδων βόλεϊ της ΑΕΚ.

Τα κορίτσια του Γιώργου Γιοβανάκογλου πήραν μέρος στο 4ο τουρνουά «Σπύρος Μπαλάσκος» που διεξήχθη στο Ναύπλιο με την συμμετοχή της ΓΕ Ναυπλίου, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Σπαρτιατικού.

Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν με 3-0 σετ της ΓΕ Ναυπλίου στο πρώτο παιχνίδι πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο παιχνίδι η «Ένωση» γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Σπαρτιατικό. Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ οι αθλήτριες του «Δικεφάλου» έδειξαν ψυχικά αποθέματα, ακολούθησαν το αγωνιστικό τους πλάνο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Στο τάι μπρέικ «λύγισαν» στις λεπτομέρειες χάνοντας με 18-16 απέναντι μάλιστα σε μεγαλύτερης ηλικίας κορίτσια. Ο προπονητής της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα της ομάδας στο τουρνουά και συνεχίζει την δουλειά εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Τασιόκα, Σαμουήλη, Μάνου, Γελαδάκη, Τράνταη, Παπαδήμα, Κιούπη, Κυριλλίδη, Δενέλαβα, Γκέρμαν.

Δείτε τις φωτό του enwsi.gr από την συμμετοχή των Κορασίδων στο τουρνουά της ΓΕ Ναυπλίου:

ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και πολύτιμες εμπειρίες για τις Κορασίδες βόλεϊ στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και πολύτιμες εμπειρίες για τις Κορασίδες βόλεϊ στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X