Ο αλγόριθμος που προέβλεψε σωστά τον νικητή το 2014 και το 2018: Αυτή η ομάδα θα σηκώσει φέτος το Μουντιάλ

Ο αλγόριθμος που προέβλεψε σωστά τον νικητή το 2014 και το 2018: Αυτή η ομάδα θα σηκώσει φέτος το Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθώς απομένουν πια λιγότεροι από δύο μήνες για τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, υπάρχει αλγόριθμος που μας «αποκαλύπτει» τον νικητή!

Πρόκειται για τον αλγόριθμο που έχει δημιουργήσει o χρηματιστής Joachim Klemen, της Stockbroker Liberum Capital, ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει σωστά τους νικητές, τόσο το 2014 (Γερμανία), όσο και το 2018 (Γαλλία)!

Η πρόβλεψη για την φετινή διοργάνωση, λοιπόν, λέει ότι στις 18 Δεκεμβρίου θα είναι ο Λιονέλ Μέσι, ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, αυτός που θα σηκώσει το τρόπαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Και, μάλιστα, η πρόβλεψη είναι πως στον τελικό θα επικρατήσει της εθνικής ομάδας της Αγγλίας!

Ο αλγόριθμος, στον οποίο στηρίζεται το δημιούργημα του Joachim Klemen, είναι εμπνευσμένος από μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, το οποίο λαμβάνει υπόψη όλα τα δεδομένα, αγωνιστικά και μη, κάθε ομάδας που συμμετέχει στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Από τα χρήματα που αμείβονται οι ποδοσφαιριστές, μέχρι το κλίμα κάθε χώρας, αλλά και τον καιρό στα γήπεδα που θα γίνουν τα παιχνίδια.

Εννοείται πως υπάρχει και το ενδεχόμενο λάθος, όπως παραδέχεται ο δημιουργός του αλγόριθμου. «Δουλεύω για πάνω από 20 χρόνια στον οικονομικό τομέα και έχω τελειοποιήσει το να βρίσκω δικαιολογίες για λανθασμένες προβλέψεις».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X