Νίκη με ανατροπή στο 90+3' η Βόρεια Ιρλανδία

Νίκη με ανατροπή στο 90+3' η Βόρεια Ιρλανδία
Photo Credits: INTIME

Νίκη με ανατροπή στο 90+3΄και στο +3 από την Κύπρο η Βόρεια Ιρλανδία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Βόρεια Ιρλανδία κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στο Κόσοβο (2-1) με χρυσό γκολ του ΜακΓκένις στο 90+3΄και να στείλει την Κύπρο ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό!

Νίκη που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή της στη League C πανηγύρισε η Βόρεια Ιρλανδία, η οποία με ανατροπή «εξπρές» που ολοκληρώθηκε στο 90+3΄κατάφερε να επικρατήσει 2-1 απέναντι στο αδιάφορο βαθμολογικά, Κόσοβο, και να ξεφύγει προσωρινά στο +3 από την ουραγό του ομίλου, Κύπρο.

Εκείνοι πάντως που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ ήταν οι Κοσοβάροι όταν ο Μουρίκι στο 58΄ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ρουντάνι για να γράψει το 0-1. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς απάντηση από πλευράς γηπεδούχων, όμως το τελευταίο δεκάλεπτο αποδείχθηκε λυτρωτικό. Αρχικά στο 82΄ο Γουάιτ ισοφάρισε και χάρισε ξανά ελπίδα στη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία επέμεινε έως το φινάλε και τελικά δικαιώθηκε στο χρυσό γκολ του ΜακΓκένις στο 90+3΄.

Μια νίκη που την έχρισε φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου και που συνάμα λειτούργησε σαν «μαχαιριά» για την Κύπρο, η οποία εφόσον ηττηθεί απόψε από την Ελλάδα θα βρεθεί με το 1,5 πόδι στη League D.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X