Έδειξε την κλάση της! - Η ΑΕΚ πάτησε «γκάζι» στο β' μέρος και έφυγε νικήτρια (18-22) από την έδρα της Πυλαίας

Εικόνες από το ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια (18-22) από την έδρα της Πυλαίας κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 22-18 της Πυλαίας στην έδρα της και έκανε το δύο στα δύο στην Handball Premier.

Απέναντι σε μια ομάδα που εξελίχτηκε στον κακό της «δαίμονα» πέρυσι, η «Ένωση» πήρε τους δύο βαθμούς πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στην άμυνα ωστόσο σίγουρα τα πολλά γκολ που έχασε είναι κάτι που θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα τον προπονητή, Αλέξη Αλβανό. Η ΑΕΚ έδειξε την κλάση της και την ποιότητα που διαθέτει σαν ομάδα, η οποία και έκανε την διαφορά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Καλή στην άμυνα, χαμηλά στην επίθεση

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις στην επίθεση έχοντας απέναντι της έναν πολύ καλό Δημήτρη Μπαμπατζανίδη που σταμάτησε πολλές επιθετικές προσπάθειες. Η Πυλαία ξεκίνησε καλύτερα και βρέθηκε να προηγείται με 4-1, με την «Ένωση» να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Τελικά ο Αραμπατζής ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για την ομάδα του μειώνοντας σε 4-2 στο 10′. Το γκολ αυτό έδειξε να «ξεκλειδώνει» την ομάδα του Αλέξη Αλβανού η οποία μείωσε σε 4-3 με τον Τικ ενώ ο Παπαδιονυσίου ισοφάρισε σε 4-4 στο 17′. Ο Τικ με το δεύτερο γκολ του ισοφάρισε εκ νέου για την ΑΕΚ για το 5-5. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 23′ με τον Κεδέρη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Η ΑΕΚ κέρδισε εκ νέου πέναλτι με τον Κεδέρη να ευστοχεί ξανά. Ο Λέμος με ένα πολύ έξυπνο «κλέψιμο» νίκησε τον Μπαμπατζανίδη και έκανε το 6-8 βάζοντας για πρώτη φορά την ομάδα του στο +2. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους η «Ένωση» έχασε πέναλτι αλλά και ένα απίστευτο τετ-α-τετ του Λέμος στον Μπαμπατζανίδη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Πυλαία να μειώσει σε 7-8 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Έδωσε άλλη πνοή ο Ηλιόπουλος

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις απέναντι στην «σφιχτή» άμυνα των γηπεδούχων. Με γκολ των Ζίφκοβιτς και Λέμος η «Ένωση» ανέβασε την διαφορά σε 7-11 ενώ ο Ηλιόπουλος με το πρώτο του γκολ έκανε το 8-12. Η ΑΕΚ κράτησε μακριά από το τέρμα της την Πυλαία για πάνω από επτά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που της έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει στο σκορ. Ο Ζίφκοβιτς ανέβασε και άλλο την διαφορά για την ομάδα του ενώ ο Λέμος που ήταν πολύ δραστήριος πέτυχε το 10-15 κάνοντας το +5 για την ομάδα του. Η είσοδος του Ηλιόπουλου έδωσε πολλές «ανάσες» στην ΑΕΚ με τον Έλληνα διεθνή να πετυχαίνει και το 12-17. Στην επόμενη φάση ο Λέμος με ένα σουτ από την περιφέρεια έγραψε το 12-18 αφιερώνοντας μάλιστα το γκολ στον Σταμάτη Παπασταμάτη. Η Πυλαία με τρία σερί γκολ μείωσε σε 15-18 αλλά ο Ηλιόπουλος έδωσε και πάλι τη λύση κάνοντας το 15-19 πέντε λεπτά πριν το τέλος. Η Πυλαία δεν τα παράτησε αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε τελικά τη νίκη με το γκολ του Αραμπατζή στην εκπνοή να «σφραγίζει» το τελικό 18-22.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΑΕΚ 18-22
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 4-3, 5-4, 6-7, 7-8 (ημ.), 7-10, 8-13, 10-15, 13-18, 15-18, 18-22.
ΑΕΣΧ Πυλαίας (Μπάμπης Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Μανωλούδης 1, Μέτσης 2, Τσαμεσίδης 2, Καραγκιοζόπουλος 2, Λαστσάκου 3, Γιαννακίδης, Κουκμίσης 3, Ορφανουδάκης 1, Μπάτζιος 1, Αλεξανδρίδης 1, Κυριακίδης, Κυριακού 1, Γιορανίδης 1, Αλατσατιανός.
ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ 2, Ζίβκοβιτς 3, Γιούκιτς, Μόγια, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου 1, Λέμος 5, Ηλιόπουλος 5, Αρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτόμπι, Αλμέϊδα, Λιάπης, Κεδέρης 3.
Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X