Ναδάλ: «Σίγουρα θα ξαναδείτε εμένα και τον Ρότζερ να παίζουμε μαζί»

Ναδάλ: «Σίγουρα θα ξαναδείτε εμένα και τον Ρότζερ να παίζουμε μαζί»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ράφαελ Ναδάλ έκλαψε δίπλα στον φίλο του Ρότζερ Φέντερερ, αγωνιζόμενοι στο διπλό και αυτή ήταν η μοναδική του αγωνιστική παρουσία στο Laver Cup, με τον Ισπανό να αποχωρεί από το τουρνουά για προσωπικούς λόγους.

Η παρουσία του Ράφαελ Ναδάλ στο Laver Cup του Λονδίνου περιορίστηκε στην πιο σημαντική στιγμή, να αγωνιστεί δίπλα στον Ρότζερ Φέντερερ στο διπλό και να ζήσει από κοντά τις τελευταίες ιστορικές στιγμές του φίλου του στο κορτ.

Ο Ναδάλ αποφάσισε να μη συνεχίσει στο τουρνουά επίδειξης στο Λονδίνο κι αυτό έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους και την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό τους στους κοιλιακούς στο Wimbledon.

«Δεν τα πάω καλά. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, σχεδόν δεν κοιμόμουν, είχα άγχος. Ευτυχώς όλα είναι εντάξει και κατάφερα να φτάσω εδώ» δήλωσε ο Ναδάλ, που ταξίδεψε τελευταίος στο Λονδίνο για το Laver Cup.

Ο Ισπανός παίκτης που σε μερικές εβδομάδες θα γίνει πατέρας, δεν έκρυψε πως στη διάρκεια του Roland Garros πέρασε η σκέψη πως μπορεί να ήταν τον τελευταίο του τουρνουά

«Δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Αλλά δεν θα πω ψέματα. Ήμουν κοντά στο να αποσυρθώ από το τένις φέτος. Κατά τη διάρκεια του γαλλικού Όπεν σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν το τελευταίο μου τουρνουά» είπε ο 36χρονος Ισπανός.

Αναφερόμενος στον Φέντερερ και τα όσα έζησε στην Ο2 S Arena o Ναδάλ είπε: «Σίγουρα θα ξαναδείτε εμένα και τον Ρότζερ να παίζουμε μαζί. Έχουμε μια στενή φιλία. Ήξερα πόσο σημαντική ήταν αυτή η βραδιά για εκείνον και δεν μπορούσα να το χάσω». Τη θέση του στην Team Europe για τα παιχνίδια στο μονό θα πάρει ο Κάμερον Νόρι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X