Τραγωδία στο Γκάζι: Μεθυσμένοι θαμώνες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 50χρονο που ενόχλησε τις κοπέλες τους

Θρίλερ με Aραβα χρηματιστή: Εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της παραλιακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών του άγριου ξυλοδαρμού ενός 50χρονου που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη το ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι και συγκεκριμένα επί των των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως περιοχή, δίπλα στα νυχτερινά κέντρα.

Εκεί λοιπόν, όπως αναφέρει το dabeter.gr, τέσσερα ή πέντα άτομα, έβαλαν έναν 50χρονο στην μέση και άρχισαν να τον χτυπούν με απίστευτη βαρβαρότητα, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος.

Περαστικοί που τον είδαν, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ, ενώ γρήγορα μεταφέρθηκε στο Γ. Γεννηματάς, όμως πλέον ήταν αργά. Τα χτυπήματα που είχε δεχθεί ήταν τόσο άγρια που άφησε την τελευταία του πνοή, με τους γιατρούς να μην μπορούν να κάνουν κάτι για να το σώσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφορμή αποτέλεσε το γεγονός οτι το θύμα, φέρεται να είχε ενοχλήσει τις κοπέλες των δραστών.

Οι αρχές θεωρούν πως σύντομα θα φτάσουν στην ταυτοποίησή τους από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X