Καβάνι: «Εκλεισε η πόρτα του πορτμπαγκάζ και μου έπιασε το δάκτυλο, ήμουν έξι ώρες ναρκωμένος»

Περνάει ιατρικά στη Βιγιαρεάλ ο Καβάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Βαλένθια παραλίγο να χάσει ο Έντινσον Καβάνι και εξήγησε το λόγο, μιλώντας στην εκπομπή «2 de Punta de Marcos Vittete».

Ο 35χρονος Ουρουγουανός είχε ένα μικρό ατύχημα με το δάχτυλό του, αφού η πόρτα του πορτμπαγκάζ του έπιασε το χέρι και του έσπασε το νύχι. Ωστόσο ο πόνος συνεχιζόταν, με τον Καβάνι τελικά να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει μια μίνι επέμβαση, όπου ο επιθετικός ήταν ναρκωμένος έξι ώρες!

«Βάζαμε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, η οικογένεια μου είχε μπει ήδη μέσα. Πάτησα το κουμπί για να κλείσει η πόρτα του πορτμπαγκάζ. Η πόρτα έκλεισε και μου έπιασε το δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μου σπάσει το νύχι. Δόξα τω Θεώ δεν μου έσπασε το δάχτυλο, γιατί είχε πιάσει μόνο την πρώτη φάλαγγα και αυτό λειτούργησε ως μοχλός.

Ήταν μια μέρα πριν το ντεμπούτο μου. Λόγω του ήχου που έκανε το δάχτυλο νόμιζα ότι το είχα σπάσει. Είχα θυμώσει και ήμουν αγανακτισμένος. Και τελικά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει ο γιατρός την επόμενη ημέρα να μου κάνει τοπική αναισθησία, να τυλίξει το δάχτυλο καλά και να δούμε τι θα γίνει.

Πήγα στο νοσοκομείο, ο γιατρός έκανε μια μικρή επέμβαση στο νύχι. Φαίνεται ότι έκανε μια πολύ καλή δουλειά, γιατί ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X