Ρούντιγκερ: «Έκανα μπάρμπεκιου και ήρθε ο Αντσελότι, το να δουλεύεις μαζί του είναι πανέμορφο»

Ρούντιγκερ: «Έκανα μπάρμπεκιου και ήρθε ο Αντσελότι, το να δουλεύεις μαζί του είναι πανέμορφο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την συνεργασία του με τον Κάρλο Αντσελότι, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, αποκαλύπτοντας και την επίσκεψη που έκανε ο Ιταλός τεχνικός στο σπίτι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι κάτι ξεχωριστό. Όταν δεν είσαι εδώ, δεν το καταλαβαίνεις. Οταν το ζεις καταλαβαίνεις. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την νίκη. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Λουκα, ο Τόνι, ο Καρίμ, τόσο χαλαροί που ακόμα και ένας τελικός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

Θα σας πω μια αστεία ιστορια για τον Αντσελότι. Όταν ήρθαμε με την οικογένειά μου, ήμασταν λίγες ώρες στο σπίτι και αποφασίσαμε να κάνουμε μπάρμπεκιου για να φάμε. Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι και ήταν ο Αντσελότι, απίστευτο. Έκατσε στο τραπέζι, Φάγαμε, γνώρισε την οικογένειά μου, μιλούσαμε δυο ώρες. Τόσο φυσιολογικός, τόσο άνθρωπος.

Θα είμαι ειλικρινής, δεν μου έχει συμβεί ξανά με προπονητή. Όσον αφορά στις προσωπικές σχέσεις με τους παίκτες, δεν μπορεί κανείς να τον πλησιάσει. Ο Ντον Κάρλο έπαιρνε τίτλους όταν ήμουν παιδί. Το να δουλεύεις μαζί του είναι πανέμορφο».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X