Ντοσεβί: «Ο Μίτσελ βάζει το εγώ του πάνω απ' όλα»

Ντοσεβί: «Ο Μίτσελ βάζει το εγώ του πάνω απ' όλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος την σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Μίτσελ κατέθεσε την άποψη του για τον 59χρονο τεχνικό που επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους».

Ο 34χρονος δεξιός εξτρέμ σε εκείνη την σεζόν κατέγραψε σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, 6 γκολ και 3 ασίστ, ωστόσο η άποψη του για τον Ισπανό προπονητή σε ότι αφορά την επικοινωνία του με τους παίκτες δεν είναι και η καλύτερη. Αντίθετα, ο 33 φορές διεθνής με το Τόγκο είχε μόνο καλά λόγια να πει για το τεχνικό κομμάτι και τις προπονήσεις.

Ο πρώην παίκτης της Σταντάρ Λιέγης κατέληξε πως με τον Μίτσελ στον πάγκο, ο Ολυμπιακός ναι μεν θα «αφυπνιστεί», αλλά δύσκολα θα φτάσει επιτύχει τους στόχους του!

«Κατά την γνώμη μου, είναι ένας καλός προπονητής. Από τακτικής άποψης μάθαμε πολλά κοντά του. Η προπόνηση ήταν καλή και αφομοίωνε πάντα το παιχνίδι το αντιπάλων. Ήταν σωστή η προετοιμασία των αγώνων. Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό.

Σαν άνθρωπος όμως δεν είναι καλός επικοινωνιακά και ήταν δύσκολο για εκείνον να βρίσκεται κοντά στους παίκτες προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορούσε να φτάσει μακριά σε βάθος χρόνου».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X