Μπέος σε Μαρινάκη: «Εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία - H Super League δεν είναι ιδιοκτησία σας»

Μπέος σε Μαρινάκη: «Εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία - H Super League δεν είναι ιδιοκτησία σας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αχιλλέας Μπέος κατά Βαγγέλη Μαρινάκη στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος του Βόλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Λίγκας και του Ολυμπιακού ότι εξαπάτησε το συμβούλιο για να κερδίσει την προεδρία του Συνεταιρισμού.

«Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και θυμίζετε παράγοντες παλαιάς κοπής. Λειτουργείτε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ιδιοκτησία σας και όχι δικό σας μαγαζί. Και μην ξεχνάτε ότι υποσχεθήκατε πράγματα και εξαπατήσατε του συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία της Σούπερ Λίγκα» του είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα για όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X