«Δε γουστάρω να είμαι δίπλα τους» - Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα

«Δε γουστάρω να είμαι δίπλα τους» - Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την κατάθεση της χήρας του Γιάννη Μακρή, Βικτώριας Καρύδα, ξεκίνησε σήμερα το ¨Εφετείο για τα δύο αδέλφια από τη Βουλγαρία – με τον μικρότερο σε ηλικία, 34 ετών, καταδικασμένο πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη ως δράστη της δολοφονίας και τον 38χρονο αδελφό του καταδικασμένο σε κάθειρξη 10 ετών για απλή συνέργεια.

Υπενθυμίζεται πως πίσω στο 2018 ο Γιάννης Μακρής είχε δεχθεί πυρά από εννιάρι πιστόλι, την ώρα που πλησίαζε το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του στη Βούλα. Ο δράστης, όταν ο 46χρονος προσπάθησε να διαφύγει, τον είχε ακολουθήσει για να του ρίξει την χαριστική βολή, ενώ την εκτέλεση είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Ενώπιον του Εφετείου, οι δύο αδελφοί σήμερα αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Ο βασικός μάρτυρας δολοφονήθηκε λίγο πριν το Εφετείο

Με την έναρξη της δίκης η πολιτική αγωγή ανέφερε στο δικαστήριο ότι έχει υποβάλλει αίτημα στις αρμόδιες αρχές των φυλακών Κορυδαλλού, την ΕΛΑΣ και την Europol ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες δολοφονίας βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, ο οποίος, σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας του θύματος, δολοφονήθηκε λίγο πριν την προηγούμενη δίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X