«Κράζουν» τον Ζοσέ Σα για το αστειάκι στον Ντε Μπρόινε να... μη φορτσάρει! (VIDEO)

«Κράζουν» τον Ζοσέ Σα για το αστειάκι στον Ντε Μπρόινε να... μη φορτσάρει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε… καρέ απέναντι στον Ζοσέ Σα στο περσινό 1-5 της Σίτι επί της Γουλβς κι ο Ζοσέ Σα του ζήτησε να μη “φορτσάρει” πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι τους!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε… καρέ απέναντι στον Ζοσέ Σα στο περσινό 1-5 της Σίτι επί της Γουλβς κι ο Πορτογάλος γκολκίπερ του ζήτησε να μη “φορτσάρει” πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι τους.

Έντονη κριτική δέχεται από φιλάθλους της Γουλβς ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού για το… αστειάκι που έκανε στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Σίτι.

Ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονταν στη φυσούνα κι ετοιμάζονταν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζοσέ Σα απευθύνθηκε στον Βέλγο σταρ και του ζήτησε -με χιούμορ- να μη… φορτσάρει, προφανώς γιατί δεν είχε ξεχάσει τα τέσσερα γκολ που του είχε βάλει στο 1-5 της Σίτι τον περασμένο Μάιο.

Η συγκεκριμένη κίνηση πάντως του Πορτογάλου γκολκίπερ επικρίθηκε αρκετά στα social media, κατηγορώντας τον για εντελώς λάθος νοοτροπία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X