ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα οδηγεί τον Πινέδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα οδηγεί τον Πινέδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Με την εικόνα που έδειξε ο Πινέδα στα πρώτα πέντε ματς με την φανέλα της ΑΕΚ, φαίνεται πως κερδίζει ξανά θέση βασικού στην εθνική ομάδα του Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βασικός λόγος που ο Ορμπελίν Πινέδα επέλεξε τελικά την ΑΕΚ, ήταν η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα. Και το βασικό κίνητρο του Μεξικανού, ήταν μ’ αυτά που θα κάνει με την κιτρινόμαυρη φανέλα και την καθοδήγηση του Αργεντινού τεχνικού, να κερδίσει ξανά την θέση του στην εθνική. Ακόμα και αυτή του βασικού.

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και ήδη από τώρα, ο Πινέδα μπορεί να ελπίζει πως ο στόχος επετεύχθη. Δεδομένα είναι στην αποστολή για τα φιλικά που θα δώσει το Μεξικό με το Περού και την Κολομβία την προσεχή Κυριακή και Τρίτη. Όμως όλα τα ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, επιμένουν πως το πιθανότερο είναι πως ο χαφ της ΑΕΚ θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Είναι αλήθεια πως όλα τα μεξικανικά ΜΜΕ, παρακολουθούσαν πολύ στενά τα όσα έκανε ο Πινέδα, από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και κάθε γκολ που πετύχαινε, “έπαιζε” ανάμεσα στα πρώτα θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας στην χώρα του. Επίσης σταθερά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάτα Μαρτίνο έχει τα μάτια του πάνω στον Πινέδα. Μάλιστα υπήρχαν ακόμα και δημοσιεύματα στο Μεξικό, που ήθελαν το προπονητή της εθνικής να έχει ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς σε δράση τον χαφ της ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X