Αλβανός: «Η συνέχεια θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς»

Αλβανός: «Η συνέχεια θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς»
Photo Credits: INTIME

Ικανοποιημένος για τη νίκη ο Αλέξης Αλβανός που διατήρησε ωστόσο χαμηλούς τόνους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού ωστόσο ο Αλέξης Αλβανός προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως η νίκη αυτή έχει μεν την δική της αξία αλλά η ομάδα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα που κράτησε τον βασικό της κορμό και πρόσθεσε στο ρόστερ της τρεις παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε καλή δουλειά, περιορίζοντας την επίθεση του αντιπάλου, έχοντας οργανωμένο πλάνο. Ήμαστε μία ομάδα 7 εβδομάδων και πολλά καινούργια πρόσωπα και ήταν στοίχημα για εμάς το πως θα εμφανιστούμε σε αυτό το πρώτο ντέρμπι. Ξέρουμε ότι ήταν μια νίκη που έχει την δική της αξία, λόγω του ότι είναι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε ακόμα πολλά να δουλέψουμε και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι χάσαμε τη διαφορά των 6 τερμάτων. Η συνέχεια θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς, νιώθουμε πως έχουμε να δώσουμε ακόμα πολλά».

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X