ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα Μπακαούκας και όλη η παλιά ...παρέα! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα Μπακαούκας και όλη η παλιά ...παρέα! (ΦΩΤΟ)

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας βρίσκεται στο «Γ. Κασιμάτης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείψει ένας παίκτης που έγραψε την δική του ιστορία με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο λόγος φυσικά για τον Χριστόφορο Μπακαούκα ο οποίος βρίσκεται στο «Γ. Κασιμάτης» μαζί με τους δύο γιους του για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να στηρίξει από κοντά την ομάδα σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση της σεζόν. Κάθισε μάλιστα μαζί με τον κόσμο και όπως πάντα αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ που δεν ξεχνούν ποτέ τον δικό τους «Μπάκα». Μετά από λίγο στην παρέα προστέθηκαν επίσης και οι Δημήτρης Καφφάτος, Διονύσης Γεωργιάδης και Γιώργος Παπαδόπουλος και Φάνης Τσαούσης.

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr

ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα Μπακαούκας και όλη η παλιά ...παρέα! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα Μπακαούκας και όλη η παλιά ...παρέα! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X