Ρεσιτάλ Σπάθα: «Πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού - Επιθετικό φάουλ στο δεύτερο γκολ του Άρη» (VIDEO)

Ρεσιτάλ Σπάθα: «Πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού - Επιθετικό φάουλ στο δεύτερο γκολ του Άρη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο ρεσιτάλ από τον τηλεκριτικό διαιτησίας, Ηλία Σπάθα, ο οποίος έβαλε στο…μικροσκόπιο δύο φάσεις που κατά την κρίση του αδικήθηκε η ομάδα του Πειραιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με άδεια χέρια από το «Κλεάνθης Βικελίδης» γνωρίζοντας την ήττα (2-1) με ανατροπή από τον Άρη, με τον τηλεκριτικό διαιτησίας, Ηλία Σπάθα, να κάνει λόγο στην αθλητική εκπομπή του Mega το βράδυ της Κυριακής (18/9) για ένα πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε υπέρ της πειραϊκής ομάδας από τον Ούγγρο ρέφερι της αναμέτρησης και ένα επιθετικό φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο (νικητήριο) γκολ των «κιτρίνων».

Αναλύοντας τις δύο φάσεις ο Ηλίας Σπάθας τόνισε σχετικά:

«Στην πρώτη φάση η μπάλα βρίσκει το χέρι του παίκτη του Άρη (Μαζικού). Το χέρικινείται προς την μπάλα ο παίκτης του Άρη προσοπαθεί να προστατέψει το πρόσωπό του, δεν ξέρω τι κάνει, το σίγουρο όμως είναι ότι ανοίγει το χέρι του η μπάλα βρίσκει στον αγκώνα κι εδώ ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει μια παράβαση πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, διότι δεν μένει σταθερό το χέρι κινείται και κόβει την πορεία της μπάλας.

Ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν φυσιολογικό και για αυτό δεν ΄δωσε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι κάνει κίνηση το χέρι δεν μένει σταθερό έρχεται ψηλά βρίσκει την μπάλα, κόβει την πορεία της και θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Στη δεύτερη φάση σε μια επίθεση ο παίκτης του Άρη προσπαθεί να περάσει τον αμυνόμενο του Ολυμπιακού (Μπα) περνάει την μπάλα από την μία πλευρά προσπαθεί να φύγει από την άλλη, ο παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται μπροστά ο παίκτης του Άρη πιο πίσω και παίκτης τοιυ Ολυμπιακού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει φάουλ.

Ο παίκτης του Άρη απρόσεχτα πέφτει πάνω του, μετά πέφτουν και οι δύο στο έδαφος, η μπάλα έχει φύγει μακριά και ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι και η ομάδα του Άρη πετυχαίνει το γκολ. Εδώ θα μπορούσε ο διαιτητής να δώσει ένα φάουλ για απρόσεχτο μαρκάρισμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν κάποιος κάνει φάουλ είναι ο παίκτης του Άρη. Ο διαιτητής ίσως θεωρεί ότι η μπάλα έχει φύγει μακριά δεν είναι διεκδικήσημη από κανέναν παίκτη και για αυτό αφήνει την εξέλιξη του παιχνιδιού στην οποία έρχεται το γκολ του Άρη».


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X