ΑΕΚ: Οι αιτίες για την ολική επαναφορά του Σιμάνσκι!

ΑΕΚ: Οι αιτίες για την ολική επαναφορά του Σιμάνσκι!
Photo Credits: INTIME

Οι αιτίες που κρατούσαν τον Σιμάνσκι σε ρηχά νερά στα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ και η εκτόξευση στο Αγρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως η νίκη έχει πολλούς «πατεράδες». Επειτα από την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού, οι περισσότεροι εστίασαν στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Αλμέιδα, στην απελευθέρωση του Γκαρσία ως σέντερ φορ, στην πρεμιέρα του Μουκουντί που άρεσε. Ωστόσο, ο πραγματικός MVP της Ενωσης στο Αγρίνιο, εκείνος που έκανε τη διαφορά με την εικόνα του, ήταν ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός τα έκανε όλα, έκοβε και έραβε μέσα στο γήπεδο. Από δική του ανάκτηση ξεκινά το πρώτο γκολ, πάτησε σχεδόν όλο το γήπεδο.

Είναι γεγονός, πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σιμάνσκι ήταν σκιά του καλού εαυτού του. Μολονότι ο Αλμέιδα τον εμπιστεύθηκε από την πρώτη στιγμή, τον αξιοποίησε και ως κεντρικό αμυντικό κατά την προετοιμασία και έδειξε να ποντάρει πολλά πάνω του, στα επίσημα παιχνίδια ο Πολωνός ήταν κατώτερος των προσδοκιών. Προβλέψιμος, με αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλας, ανάγκασε τον Αλμέιδα να τον αντικαταστήσει τόσο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και με τον Παναθηναϊκό, από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Το χειρότερο για τον Σιμάνσκι ήταν, πως ειδικά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η αποχώρηση του από το γήπεδο συνέβαλε άμεσα στη βελτίωση της συνολικής εικόνας της ΑΕΚ. Ενδεχομένως θα είχε φανεί διαφορά και στη Λεωφόρο, αλλά εκεί ο Αλμέιδα είχε επιχειρήσει μαζικές αλλαγές, αντικατέστησε και τον Γιόνσον και άλλαξε πλήρως η μεσαία γραμμή των «κιτρινόμαυρων». Φαινόταν, πως ο Σιμάνσκι δεν είχε διαχειριστεί σωστά ως τώρα την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Οι αιτίες για την αλλαγή

Στο Αγρίνιο πάντως, αυτό φάνηκε να αλλάζει. Ο Σιμάνσκι ήταν συνεπής, απόλυτα συγκεντρωμένος, έβγαλε όλα τα καλά στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X