«Πτώμα» ο Ολυμπιακός: Ούτε οι Ούγγροι διαιτητές, ούτε ο... Χάμες μπορούν να «σηκώσουν» αυτό το «έκτρωμα» – Ήττα (2-1) με ανατροπή από τον Άρη στο Χαριλάου!

«Πτώμα» ο Ολυμπιακός: Ούτε οι Ούγγροι διαιτητές, ούτε ο... Χάμες μπορούν να «σηκώσουν» αυτό το «έκτρωμα» – Ήττα (2-1) με ανατροπή από τον Άρη στο Χαριλάου!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός που έφτιαξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να μην... κερδίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός του Κορμπεράν, ο Ολυμπιακός που έφτιαξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για ακόμη ένα ματς όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά έχασε με ανατροπή. Ο Άρης έχανε 0-1 χάρη στο γκολ του Μασούρα που ξεκίνησε από φάουλ του Μπα στο οποίο έκλεισαν τα μάτια ο Ούγγρος διαιτητής Μπόγκναρ και ο συμπατριώτης του στο VAR Μπέρκε, αλλά μετά το 75′ άλλαξαν όλα.

O Mαντσίνι στο 75′ εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Βατσλίκ και ισοφάρισε άνετα, ενώ στο 80′ ο Πάλμα έκανε το 2-1 μετά την τραγική αντίδραση των αμυντικών του ΟΣΦΠ και την κίνηση του Μανού Γκαρθία.

Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός του Κορμπεράν και του Μαρινάκη έχασε ξανά σε ακόμη ένα παιχνίδι φέτος και έμεινε στη μέση της βαθμολογίας, δείχνοντας κακό πρόσωπο και ότι δεν μπορούν να τον… σηκώσουν ούτε οι διαιτητές (όπως ο Καραντώνης στην Τρίπολη), αλλά ούτε και ο Χάμες Ροντρίγκες που… περπατούσε στο γήπεδο.

Ο Άρης έκανε τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό που με άμυνα για γέλια και με μία φάβα… Βατσλίκ έχασε τα πάντα στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» μένοντας αισίως στο -7 από την κορυφή και πίσω από την ΑΕΚ.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο προηγήθηκε με γκολ δώρο του Ούγγρου ρέφερι και VAR και από κει και πέρα απολύτως τίποτα. Ο Άρης, από την άλλη, ήταν πιο δραστήριος επιθετικά, δίχως να έχει πολλές καλές ευκαιρίες, αφού του έλειπε κάτι στην τελική προσπάθεια.

Στο β’ όλα άλλαξαν μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 76′ ο Βατσλίκ έκανε τη… φ’αβα. Ήταν η βαθιά μπαλιά του Νταμπό, ο Μαντσίνι πρόλαβε, τσίμπησε την μπάλα προ του Βατσλίκ που είχε βγει εκτός περιοχής και πίστευε πως θα προλάβαινε, σκοράροντας σε κενή εστία για το 1-1!

Και πριν καλά καλά οι «ερυθρόλευκοι» συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί. Ήρθε το δεύτερο… μπάτσο.

Στο 79′ Ο Καμάτσο δέχεται το φάουλ από τον Μπα, ο διαιτητής αφήνει σωστά το πλεονέτκημα και ο Μανού Γκαρθία κάνει το παράλληλο γύρισμα για τον Πάλμα που σκοράρει σε κενή εστία! Άμυνα αλλού για αλλού.

Διαιτητής: Μπόγκναρ Τάμας (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Μαζικού, Μαντσίνι, Νταμπό

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (87’ Πίρσμαν), Παπέ Σεϊκ, Ιτούρμπε (68’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88’ Ζερβινιό), Μαντσίνι, Γκρέι (60’ Πάλμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (63’ Αβιλα), Εμβιλά, Χάμες (71’ Αγκιμπού Καμαρά), Ελ-Αραμπί (64’ Μπακαμπού), Μασούρας (78’ Μπόουλερ), Μπιέλ, Μπα, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (78’ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X