Καραμπάγκ... επτά αστέρων!

Καραμπάγκ... επτά αστέρων!
Photo Credits: INTIME

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa διέσυρε με ανατροπή 7-1 την Ζίρα του (βασικού) Χαντάκια και συνεχίζει να δεσπόζει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Καραμπάγκ… επτά αστέρων! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa διέσυρε με ανατροπή 7-1 την Ζίρα του (βασικού) Χαντάκια και συνεχίζει να δεσπόζει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με τον καλύτερο και συνάμα πιο… τρομακτικό τρόπο ολοκλήρωσε τις εγχώριες υποχρεώσεις της η Καραμπάγκ πριν από τη διακοπή των εθνικών. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ζίρα του Δημήτρη Χαντάκια; Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League με μπροστάρη τον «δαιμονισμένο» Κουρμπανλί (καρέ) την ισοπέδωσε με το ασύλληπτο 7-1 για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, δείχνοντας… άγριες διαθέσεις ενόψει της συνέχειας.

Η Ζίρα έκανε το λάθος να προηγηθεί με σκόρερ τον Ντινίγιεφ (34΄), όμως η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους. Οπλισμένη με αυτοπεποίθηση μετά το άνετο 3-0 κόντρα στη Ναντ, η Καραμπάγκ σάλπισε την αντεπίθεση και πρόλαβε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με σκόρερ τον Μπεϊράμοφ (44΄).
Η Ζίρα ωστόσο δεν βγήκε ποτέ απά τα αποδυτήρια για τη συνέχεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί από τους ορεξάτους Αζέρους. Ο Κουρμπανλί με τέσσερα γκολ πήρε από το χεράκι την ομάδα του για να την οδηγήσει σε θρίαμβο, ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν με τη σειρά τους και οι Κάντι – Σεϊντάγιεφ.

Καραμπάγκ: Γκουγκεσασβίλι, Μπεϊράμοφ, Χουσεΐνοφ, Ιμπραχίμλι, Ανδράδε, Μουσταφαζαντά (46΄Καφαρκιλίεφ), Καράγιεφ (78΄Ζουμπίρ), Κουρμπανλί, Ρίτσαρντ, Ρομαό, Σεϊντάγιεφ (77΄Όζομπιτς)

Πηγή: gazzetta

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X