Σκληρή, ωμή, αληθινή: Δες απόψε δωρεάν τη συγκλονιστική ταινία με τις 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ (VIDEO)

Σκληρή, ωμή, αληθινή: Δες απόψε δωρεάν τη συγκλονιστική ταινία με τις 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ (VIDEO)

134 λεπτά δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι 2017. Όλοι έχουν στραμμένα τα μάτια τους σε ταινίες όπως το The Shape of Water ή το Three Billboards Outside Ebing Missouri. Το Mudbound περνά απαρατήρητο, παρόλο που έχει τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ και πλήθος βραβεύσεων σε άλλες απονομές.

Πολλές φορές ρέπουμε προς την υπερβολή και λέμε πράγματα που θέλουν να καταδείξουν ένα κοινωνικό φαινόμενο, όμως το τοποθετούμε σε μια εποχή πραγματικά πολύ πιο σκληρή. Λέμε για παράδειγμα σήμερα για Χούντα, αλλά δεν ξέρουμε τι ήταν η Χούντα και γι΄αυτό εύκολα την εφαρμόζουμε ως μέτρο σύγκρισης.

Λέμε πως υπάρχει καταπίεση και ρατσισμός, αλλά υπήρξε μια εποχή που το να έχεις το δικαίωμα να μιλήσεις γι΄αυτό, ήταν ουτοπικό. Δεν είναι εύκολο από το σημείο που στεκόμαστε, να αντιληφθούμε πως, έστω με κάποια αργοπορία, κάπως σβήνουμε τα κακώς κείμενα.

Γι΄αυτό έρχεται ο θεματοφύλακας του παρελθόντος, η τέχνη, να μας δείξει τι έχει περάσει η κοινωνία, τι συνέβαινε όταν εμείς ήμασταν αγέννητοι ή δεν είχαμε ακόμα αντίληψη του τι συνέβαινε γύρω μας.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X