Σε ρεύμα, αυτοκίνητα, φώτα: Τα 4 μέτρα-φωτιά που έρχονται αρχές Οκτώβρη για να βγει ο χειμώνας

Σε ρεύμα, αυτοκίνητα, φώτα: Τα 4 μέτρα-φωτιά που έρχονται αρχές Οκτώβρη για να βγει ο χειμώνας

Το επόμενο έτος μπορεί να είναι ακόμα χειρότερο και να αλλάξει ριζικά η ζωή μας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πολιτικοί στην Ευρώπη προειδοποιούν τους πολίτες πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης που πυροδοτήθηκε μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ομως το επόμενο έτος μπορεί να είναι ακόμα χειρότερο, αναφέρει το Bloomberg. Η απώλεια ροών φυσικού αερίου από τη Ρωσία θα προκαλέσει την ταχύτερη εξάντληση των αποθεμάτων όταν οι θερμοκρασίες θα πέσουν τους επόμενους μήνες και θα καταστήσει ακόμη πιο δύσκολη την προετοιμασία τις θερμές περιόδους που θα ακολουθήσουν. Χωρίς να υπάρχει διαθέσιμη γρήγορη λύση, οι πιέσεις θα διαρκέσουν τουλάχιστον έως το 2025, σύμφωνα με στελέχη του κλάδου ενέργειας.

Έπειτα από δεκαετίες εξάρτησης από τη Μόσχα, η Ευρώπη αντιμετωπίζει τώρα τις οδυνηρές συνέπειες της έλλειψης, με τους καταναλωτές να αναγκάζονται να περιορίσουν τη χρήση ενέργειας και τις επιχειρήσεις να μειώνουν την παραγωγή τους.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X