Σάλος με tweet του Μπιγιόμπο για τελικό Eurobasket μεταξύ Ισπανίας και… Αφρικής

Σάλος με tweet του Μπιγιόμπο για τελικό Eurobasket μεταξύ Ισπανίας και… Αφρικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα tweet του Μπίσμακ Μπιγιόμπο ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του Eurobasket πριν τον αποψινό τελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία.

Ο Κονγκολέζος σέντερ των Σανς έγραψε «Στα δικά μου μάτια, βλέπω μόνο την Ισπανία απέναντι στην Αφρική» συνοδεύοντας τα λόγια του με κάποια emoji ξεκαρδίσματος. Τα λόγια του 30χρονου άσου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με κάποιους να τον κατηγορούν ακόμη και για ρατσισμό.

Ο ίδιος απέδωσε το σχόλιό του σε απόπειρα χιούμορ, προτού το διαγράψει. «Ελάτε, ρε παιδιά. Δεν μπορεί να είσαι σοβαροί! Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να είναι ένα ευαίσθητο θέμα για κάποιους, αλλά δεν ήταν τίποτε πέρα από ένα αστείο. Έχω φίλο και πρώην συμπαίκτες που είναι Γάλλοι με ρίζες από κάπου στην Αφρική και έχουν και τα δύο διαβατήρια. Ειλικρινά, δεν ήταν τίποτε πέρα από ένα αστείο. Ας το λήξουμε εδώ», ανέφερε.

Ο Εβάν Φουρνιέ, με τον οποίο ο Μπιγιόμπο υπήρξε συμπαίκτης στο Ορλάντο, έδειξε να δέχεται την εξήγησή του. «Το ξέρουμε ότι κάνεις πλάκα. Μην ανησυχείς», ανέφερε ο άσος των Νικς που έχει γεννηθεί στη Γαλλία από Αλγερινή μητέρα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X