ΑΕΚ για τη δήθεν χειρονομία του Αλμέιδα: «Και η γελοιότητα έχει τα όρια της - Έξι αποβολές χάρισε ο Διαμαντόπουλος γελοίοι»

ΑΕΚ για τη δήθεν χειρονομία του Αλμέιδα: «Και η γελοιότητα έχει τα όρια της - Έξι αποβολές χάρισε ο Διαμαντόπουλος γελοίοι»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ όπως φαίνεται θα βρίσκει πολεμικό κλίμα όπου κι αν πηγαίνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απαντά στην «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει το παιχνίδι στο Αγρίνιο -όπου η Ένωση πήρε μια καθαρή νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό- και τα όργανα της γνωστής προπαγάνδας έπιασαν δουλειά. Ξεσήκωσαν κάτι μακρινά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και υποστηρίζουν ότι δήθεν έκανε άσεμνη χειρονομία στον κόσμο των γηπεδούχων και… αναρωτιούνται που είναι ο Εισαγγελέας. Κοινώς έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

«Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι πως και η γελοιότητα έχει τα όρια της», λένε χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ για όσα λέγονται. Είναι γνωστό πως η προπαγάνδα του Ολυμπιακού έχει βασικό στόχο την Ένωση η οποία λέει «όχι» στις λυκοσυμμαχίες τους. Τα όσα υποστηρίζουν σήμερα όμως μέσα που πρόσκεινται στο λιμάνι, είναι τουλάχιστον αστεία. «Ακόμα και οι επιστήμονες της προπαγάνδας απέτυχαν», υποστηρίζουν από τον Δικέφαλο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν το παραμύθι με τον Αλμέιδα ήταν το μοναδικό γελοίο που γράφτηκε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, η απάντηση είναι απλή. Εννοείται πως όχι.

Σύμφωνα με τα Μέσα που αγαπούν λίγο -εώς πολύ- παραπάνω τον Ολυμπιακό, ο Διαμαντόπουλος χάρισε δύο αποβολές στην Ένωση στο Αγρίνιο. «Γιατί μόνο δύο αποβολές μας χάρισε ο Διαμαντοπουλος; 6 λέμε εμείς, μπορεί και παραπάνω. Ήμαρτον γελοίοι», απαντούν ειρωνικά από την ΑΕΚ στα όσα τραγελαφικά γράφονται.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X