Το συγκλονιστικό πανό του Τίτορμου για τη Μικρασιατική Καταστροφή (ΦΩΤΟ)

Το συγκλονιστικό πανό του Τίτορμου για τη Μικρασιατική Καταστροφή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το συγκινητικό πανό του Τίτορμου για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για άλλη μια φορά ο Τίτορμος συγκινεί και συγκλονίζει… Ένα συγκλονιστικό, ένα άκρως συγκινητικό πανό για τη Μικρασιατική Καταστροφή θα υπάρχει σήμερα στο γήπεδο του Αγρινίου που αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα και φλας.

Με αφορμή την επέτειο μνήμης των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, ο Χρήστος Παπανίκος ο οποίος είχε επιμεληθεί και το πανό με τον Άλκη δημιούργησε ένα με θέμα τους πρόσφυγες της Σμύρνης.

Έτσι στο απλωμένο χέρι του Τίτορμου, στην μία άκρη απεικονίζεται η φλεγόμενη Σμύρνη, τα φλεγόμενα παράλια, και κατά μήκος αυτού, οι διωγμένοι από τους Τούρκους, Έλληνες έχοντας το βιος τους στα χέρια να φεύγουν για να γλιτώσουν.

Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό οι δύο ΠΑΕ θα τιμήσουν την επέτειο αυτή και τις ζωές που χάθηκαν. Το πανό θα το κρατούν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας και οι παίκτες, οι οποίοι θα φορούν και t-shirts.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X