Μόνο νίκη θέλει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Μόνο νίκη θέλει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παίζει με την... πλάτη στον τοίχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θέλει μόνο νίκη, καθώς ήδη βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Απόψε (20:00, Cosmote Sport 2, LIVE σχολιασμός και μετάδοση enwsi.gr), η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για τη 5η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς που έχει στοιχεία τελικού, καθώς ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύο ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Εκτός απ’ αυτό η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την είσοδό της στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά».

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Παναιτωλικός ο οποίος φέτος δείχνει ικανός και για το βήμα παραπάνω. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να υποσχεθεί το φοβερό του ξεκίνημα (με πειστικότερες αποδείξεις τη μεγάλη νίκη επί του Άρη και το άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο).

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα «τσάκαρε» πολλά πράγματα για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Σε μία από τις ασκήσεις τακτικής είχε τον Λιβάι Γκαρσία φουνταριστό (στην Λεωφόρο ξεκίνησε στο δεξί άκρο και τελείωσε στην επίθεση) με τον Ορμπελίν Πινέδα πίσω του και την 4άδα του ντέρμπι στην άμυνα. Απόντος του Γιόνσον, ο Σιμάνσκι είναι ο μοναδικός διαθέσιμος κόφτης με τον Γκατσίνοβιτς να έρχεται εσωτερικά πλέον. Σε μία από τις δοκιμές απόντος Τσούμπερ, αριστερά δοκιμάστηκε και ο Αραούχο (έτοιμος να παίξει) με στόχο να έχει έναν επιθετικό στο πλάι που έτσι και αλλιώς βγαίνει πολύ μακριά από την περιοχή. Κάτι που ωστόσο δεν έχει δουλευτεί νωρίτερα αρκετό χρόνο και αποτελεί μία έκπληξη.

Για την θέση δεξιά ο Ελίασον είναι μία σημαντική προοπτική για να καλύψει την θέση μετά από δύο συμμετοχές ως αλλαγή, ενώ υπάρχει και ο Άμραμπατ. Πάντως, πολύ δύσκολα θα παίξει εκεί πάλι ο Γκατσίνοβιτς που έρχεται κεντρικά πλέον.

Οπότε για σήμερα στο Αγρίνιο, το πιθανότερο είναι να δούμε 4άδα στην άμυνα και σύστημα 4-3-3 απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Το πλάνο του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, όπως φάνηκε και απέναντι στον ΟΦΗ και θέλει τη νίκη στην έδρα του.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Μιχάλη Μπακάκη να βρίσκεται στα πλάνα του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Λιάβας.

Oι διαιτητές του Παναιτωλικός – ΑΕΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
4ος: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)
VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X