Οργάνωνε «όργια» με τα λεφτά της ισπανικής ομοσπονδίας ο πρόεδρος της

Οργάνωνε «όργια» με τα λεφτά της ισπανικής ομοσπονδίας ο πρόεδρος της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αποκάλυψη της ιστοσελίδας “El Mundo” έρχεται να ταράξει συθέμελα το ισπανικό ποδόσφαιρο. Τι αναφέρει; Ότι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας οργάνωνε όργια χρησιμοποιώντας τα χρήματα της ομοσπονδίας.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες φέρεται να έχει προβεί σε αυτές τις παρανομίες το 2020 όταν είχε ταξιδέψει στη Γρανάδα για μια δουλειά της ομοσπονδίας. Εκεί ο Ρουμπιάλες, σε συνεργασία με στενούς συνεργάτες οργάνωσε τέτοια πάρτι με τα έξοδα να καλύπτονται από τις πιστωτικές κάρτες της ομοσπονδίας και να χρεώνονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί της.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η αποκάλυψη αυτή προέκυψε από την καταγγελία που έκανε στενός συγγενής του Ρουμπιάλες.

Οι αστυνομικές Αρχές της Ισπανίας έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για να διαπιστώσουν εάν αληθεύουν οι κατηγορίες αυτές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X