Αποσύρεται ο Ρότζερ Φέντερερ!

Αποσύρεται ο Ρότζερ Φέντερερ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί έκπληξη… Ταλαιπωρημένος από τα προβλήματα στο γόνατο τον τελευταίο καιρό και έχοντας συμπληρώσει τα 41 του χρόνια, ο θρυλικός Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε μέσω social media ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει το tour.

To Laver Cup την προσεχή εβδομάδα (23-25/9) θα είναι το τελευταίο του event, όμως τονίζει ότι θα συνεχίζει να παίζει τένις και προφανώς μιλάει για αγώνες επίδειξης.

«Δούλεψα σκληρά για να επιστρέψω σε πλήρη ανταγωνιστική φόρμα, αλλά γνωρίζω τα όρια του σώματός μου και το μήνυμά του τον τελευταίο καιρό είναι ξεκάθαρο», αναφέρει ο κάτοχος 22 major τίτλων σε ένα πολύ όμορφο μήνυμα. «Είμαι 41 ετών. Έχω παίξει πάνω από 1.500 αγώνες σε 24 χρόνια. Το τένις μού έχει φερθεί με περισσότερη γενναιοδωρία από όση θα ονειρευόμουν και τώρα ήρθε η ώρα να αναγνωρίσω πότε είναι η ώρα να ολοκληρώσω την επαγγελματική μου καριέρα. Το Laver Cup την επόμενη εβδομάδα θα είναι το τελευταίο μου ATP event. Θα παίξω κι άλλο τένις στο μέλλον, απλά δεν θα είναι σε Grand Slams ή στο tour».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X