Ο Αυγενάκης το παίζει Πόντιος Πιλάτος για την προβοκάτσια κατά της ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Ο Αυγενάκης το παίζει Πόντιος Πιλάτος για την προβοκάτσια κατά της ΑΕΚ στο Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Ο Αυγενάκης το παίζει... Πόντιος Πιλάτος για την προβοκάτσια κατά της ΑΕΚ στο Αγρίνιο με τις μετακινήσεις των οπαδών.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αυγενάκης το παίζει… Πόντιος Πιλάτος για την προβοκάτσια κατά της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με τις μετακινήσεις των οπαδών μεμονωμένα ή οργανωμένα.

Σε διαρροή προς τον Τύπο μέσω της ΓΓΑ αναφέρεται πως «πάγια πρακτική του Υφυπουργού Αθλητισμού, από το ξεκίνημά της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, σε κάθε αγωνιστική της και για κάθε ομάδα, είναι να απαγορεύονται ΜΟΝΟ οι οργανωμένες μετακινήσεις φιλάθλων, όπου αυτό επιβάλλεται, έπειτα από σχετικά αιτήματα της ΕΛ.ΑΣ. και των απαραίτητων εισηγήσεων της ΔΕΑΒ, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου».

Εν συνεχεία επισημαίνεται ότι «η μεμονωμένη μετακίνηση οποιουδήποτε φιλάθλου δεν δύναται να απαγορευθεί και προφανώς είναι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ η κατοχή εισιτηρίου για την είσοδό του στο γήπεδο, έπειτα από τους προβλεπόμενους ελέγχους».

Και καταλήγοντας σημειώνεται ότι «όλα αυτά, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, είναι εις γνώση της ΠΑΕ ΑΕΚ και κάθε ΠΑΕ του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, των λιγκών τους και φυσικά της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία υπάρχει άριστη συνεργασία. Περαιτέρω σχολιασμός, σε σενάρια φαντασίας, περιττεύει…»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X