Τσάβι: «Είμαι τσαντισμένος, ήμασταν καλύτεροι από την Μπάγερν»

Τσάβι: «Νιώθω άσχημα που έχασα έναν παίκτη όπως ο Ομπαμεγιάνγκ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάβι έφυγε από την «Allianz Arena» με πολύ ανάμεικτα συναισθήματα μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου (2-0).

Περήφανος για την εικόνα της ομάδας του αλλά ταυτόχρονα θυμωμένος που δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη που θεωρεί ότι της άξιζε. «Ήμασταν καλύτεροι σε ένταση και σωματικά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, αλλά δεν μπορείς να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν μέρα νίκης όχι ισοπαλίας. Είμαι νευριασμένος», σχολίασε.

Ο προπονητής της Μπάρτσα τόνισε ότι «δημιουργήσαμε επτά ευκαιρίες και δεν βάλαμε γκολ. Περήφανοι γιατί επιβληθήκαμε αλλά το πρώτο γκολ ήταν βαθμολογικό λάθος».

«Πρέπει να ξέρεις να αγωνίζεσαι σε κόρνερ και σε τρανζίσιον, καθώς και να είσαι πιο αποτελεσματικός», πρόσθεσε σχολιάζοντας ξανά τις χαμένες ευκαιρίες.

«Αξίζαμε τη νίκη. Είμαι τσαντισμένος, δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν μας αξίζει. Ήμασταν καλύτεροι από την Μπάγερν», πρόσθεσε επισημαίνοντας πως όλα είχαν να κάνουν με «μικρές λεπτομέρειες» που στο «Champions League δεν έχεις την πολυτέλεια να μην προσέξεις».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X