«Παράθυρο» στην ΑΕΚ για ακόμη μια μεταγραφή στο... παρά πέντε!

«Παράθυρο» στην ΑΕΚ για ακόμη μια μεταγραφή στο... παρά πέντε!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν είναι απίθανο να προσπαθήσει να πάρει έναν ακόμη παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά πιθανό είναι να κάνει μια ακόμη μεταγραφή η ΑΕΚ!

Η Ενωση δεν είναι διόλου απίθανο να κινηθεί για μια μεταγραφή στο παρά πέντε, ώστε να καλύψει κάποια από τις «τρύπες» που υπάρχουν στο ρόστερ της.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές, με την ΑΕΚ να έχει ανάγκη για αριστερό μπακ, στόπερ και επιθετικό, ενώ ήδη έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες που εξετάζονται.

Για τα αριστερά, όπως σας ανέφερε το enwsi.gr, είναι σαφές πως ο Ματίας Αλμέιδα είναι αρκετά ικανοποιημένος από τον Εχσάν Χατζισαφί, αλλά ιδίως από τη στιγμή που αποφάσισε να παίξει με τετράδα, φαίνεται πως οι επιλογές δεν επαρκούν. Ετσι κι αλλιώς, από την περυσινή σεζόν είχε φανεί πως υπάρχει θέμα με τον Μιλάντ Μοχαμάντι… εκτός ρυθμού, ο Μάριος Μιτάι είναι πια παρελθόν και η ΑΕΚ το σκέφτεται σοβαρά.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το ζήτημα με την παρουσία δύο παικτών από την ίδια χώρα, μη κοινοτικών μάλιστα, στην ίδια θέση. Ηδη, από πέρυσι είχε εμφανιστεί πρόβλημα όταν Μοχαμάντι και Χατζισαφί κλήθηκαν ταυτόχρονα στην Εθνική Ιράν. Στο πρόσφατο παρελθόν, είχαν υπάρξει κάποιες κρούσεις για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε ό,τι αφορά τον Μοχαμάντι, αλλά εδώ και μέρες δεν έχει προκύψει κάτι που να δίνει διέξοδο στο ζήτημα.

Για τη θέση του μεσοεπιθετικού, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Η ΑΕΚ έχει αρκετές επιλογές, καθώς όταν γυρίσει και ο Τσούμπερ θα μπει στον άξονα ο Γκατσίνοβιτς, ενώ πλέον δοκιμάζεται εκεί και ο Αμραμπατ και ο Λιβάι. Δηλαδή, για τη δεξιά πλευρά όπου αγωνίζεται κυρίως ο Φερνάντες, υπάρχουν δύο και με τον Ελίασον τρεις επιλογές. Το όνομα του Φερνάντες πάντως, επειδή ακριβώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ποιοτικό παίκτη, υπάρχει πάντα στη λίστα της ΑΕΚ.

Φημολογία για Φερνάντες

Παράλληλα υπάρχει τα τελευταία 24ωρα έντονη φημολογία για τον Φερνάντες του Βόλου, ο οποίος έδειχνε να είναι κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προχώρησε.

Από την πλευρά της ΑΕΚ δουλεύουν με άκρα μυστικότητα και θέλουν να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή, ώστε να τονωθεί και η ψυχολογία του κόσμου, ενόψει της εισόδου της ομάδας στην «OPAP Arena».

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να γίνει πάνω από μια μεταγραφή.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X