Το 80% των φιλάθλων βλέπει πρόκριση της Εθνικής στην τετράδα! (ΦΩΤΟ)

Το 80% των φιλάθλων βλέπει πρόκριση της Εθνικής στην τετράδα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως και στο ματς με την Τσεχία, η ισχυρή πλειοψηφία των φιλάθλων του Eurobasket «βλέπει» άνετη πρόκριση της Εθνική μας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Λίγες μέρες πίσω, το 95% των φιλάθλων τοποθέτησε σε θέση ισχυρού φαβορί την Εθνική μας ομάδα, δίνοντας ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στην Τσεχία. Βέβαια, στο παρκέ η διαφορά δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη, όμως το poll της FIBA «ενεργοποιήθηκε» ξανά ενόψει των προημιτελικών και οι διαφορές είναι… ελάχιστες!

Παρά το γεγονός πως η Γερμανία είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρνουά και πως παίζει στην έδρα της, ο μπασκετικός κόσμος θεωρεί ότι η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης (13/9), η διαφορά ήταν τεράστια και όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία έφτασε στο 80% – 20% υπέρ της Ελλάδας.

Το 80% των φιλάθλων βλέπει πρόκριση της Εθνικής στην τετράδα! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X