Μάντσεν: «Πρώτα Φινλανδία και μετά... ΑΕΚ»

Μάντσεν: «Πρώτα Φινλανδία και μετά... ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η κόρνα της λήξης στο παιχνίδι με την Κροατία ήχησε και η Φινλανδία κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση.

Το τελικό 94-86 βρήκε τους παίκτες του Λάσι Τουόβι να πανηγυρίζουν. Και ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί. Για πρώτη φορά, μετά το 1967, οι Φινλανδοί θα είναι μέσα στην οκτάδα του Eurobasket. Κάτι που σημαίνει πολλά και ταυτόχρονα επικυρώνει την παρουσία τους στο κορυφαίο επίπεδο.

Η οποία γίνεται έντονη με χάρη στις επιβλητικές εμφανίσεις του Λάουρι Μαρκάνεν. Ο φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ είναι εντυπωσιακός στο φετινό τουρνουά και η παρουσία του κόντρα στην Κροατία ήρθε να το επιβεβαιώσει. Το κοντέρ έγραψε 43 πόντους με 19/29 σουτ και 9 ριμπάουντ, σε μια μοναδική εμφάνιση την οποία πανηγύρισαν όλοι. Με πρώτους τους συμπαίκτες του.

Ένας εξ αυτών είναι και ο νέος σέντερ της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Μάντσεν, που έπλεξε το εγκώμιο του Μαρκάνεν. «Είναι απίστευτος παίκτης. Λαμβάνει όλο και περισσότερη αναγνώριση από το παιχνίδι του με την Φινλανδία και την κουβαλάει στο ΝΒΑ», εξήγησε ο Φινλανδός σέντερ, που αποτελεί το alter ego του στην φροντ λάιν της ομάδας.

Η Φινλανδία κατάφερε να γράψει χρυσή σελίδα, όμως κανείς δεν κοιτάζει πιο μακριά απ’ όσο πρέπει. Διότι για όλους στο στρατόπεδο της ομάδας του Τουόβι υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι: Ο προημιτελικός με την Ισπανία την Τρίτη (13/09, 18:15).

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον προημιτελικό με την Ισπανία», υπογράμμισε ο Μάντσεν, που από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα μέρη μας, αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X