Η Λοριάν δεν είναι... Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της Ναντ

Η Λοριάν δεν είναι... Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της Ναντ
Photo Credits: INTIME

Η Λοριάν δεν είναι... Ολυμπιακός, νίκησε τη Ναντ για την οποία συνεχίζεται η «κατρακύλα».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League που φαινόταν να έχει πάρει ψυχολογία μετά το 2-1 επί των «ερυθρόλευκων», ηττήθηκε στο «Μουστουάρ» με 3-2 από τη Λοριάν και απέχει μόλις έναν βαθμό από την τετράδα του υποβιβασμού.

Παρότι η Ναντ προηγήθηκε με το τέρμα του Γκαναγκό στο 13′, οι γηπεδούχοι πέτυχαν για δεύτερο σερί ματς γκολ από φάουλ στο 19′, αυτή τη φορά με εκτελεστή τον Ουαταρά και ισοφάρισαν.

Ο Γιοάν Κατλίν στο ντεμπούτο του στο Σαμπιονά πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 57′ και στο 59′ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ρεζίς Λε Μπρι που πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 74 με τον Ιμπραχίμα Κονέ ο οποίος επίσης είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 85′ σε 3-2 με τον Σάιμον μετά από ασίστ του Γκαναγκό όμως το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την τρίτη ήττα τους στο πρωτάθλημα (μετά από εκείνες από Μαρσέιγ και Παρί) και να τους κρατήσει χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις μία νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές.

Η σύνθεση της Ναντ: Λαφόν, Άπια (62′ Μπλας), Καστελετό, Παλουά, Μερλέν,Σισοκό (90′ Ντουσέ), Γκιρότο (90′ Μπαμπά), Τσιριβέγια (61′ Μοχάμεντ), Γκεσάν (62′ Κόρτσια), Γκαναγκό, Σάιμον

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X