Ο Πότερ έστειλε επιστολή στους οπαδούς της Μπράιτον: «Επρεπε να αρπάξω μια νέα ευκαιρία»

Ο Πότερ έστειλε επιστολή στους οπαδούς της Μπράιτον: «Επρεπε να αρπάξω μια νέα ευκαιρία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O νέος προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, έγραψε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους οπαδούς της πρώην ομάδας του Μπράιτον, ζητώντας συγνώμη για την ξαφνική αποχώρησή του, ελπίζοντας ότι κατάλαβαν τους λόγους της απόφασής του.

Ο Πότερ ανακοινώθηκε ως προπονητής της Τσέλσι την Πέμπτη, λίγο περισσότερο από 24 ώρες μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ από τον σύλλογο του Λονδίνου.

Ο Άγγλος προπονητής οδήγησε την Μπράιτον στην καλύτερη θέση της στην κορυφαία κατηγορία  την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας  9η στην Premier League.

«Για μερικούς αναγνωρίζω ότι η αλλαγή που έρχεται τόσο ξαφνικά στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή. Μπορεί να μην μπορώ να σας πείσω όλους να συγχωρήσετε την αποχώρησή μου, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να πω ευχαριστώ»  έγραψε ο Πότερ.

«Ελπίζω ότι θα καταλάβετε ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, ένιωσα ότι έπρεπε να αρπάξω μια νέα ευκαιρία».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X