Το δεύτερο τηλεοπτικό εγχείρημα του Δημήτρη Μελισσανίδη - Το fashion TV στους δέκτες σας (VIDEO)

Το δεύτερο τηλεοπτικό εγχείρημα του Δημήτρη Μελισσανίδη - Το fashion TV στους δέκτες σας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μένει στο Naftemporiki TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Naftemporiki TV του Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκεται στον αέρα από σήμερα, ωστόσο ο ίδιος δεν μένει εκεί καθώς προχωρά και σε άλλα «ανοίγματα».

Συγκεκριμένα, φέρνει στους ελληνικούς δέκτες την ελληνική έκδοση του Fashion TV. Μάλιστα στις 20 Σεπτεμβρίου θα γίνει ειδική εκδήλωση στην Ακρόπολη για τα 25 χρόνια του Fashion Tv και την έναρξη της ελληνικής έκδοσης.

Όσον αφορά σο λανσάρισμα του νέου οικονομικού και επιχειρηματικού καναλιού που ανακοινώθηκε πριν καιρό με trailer που ανέβηκε στον Youtube λογαριασμό της εφημερίδας γίνεται παράλληλα και στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10/9.

Η «Ναυτεμπορική» συμμετέχει στην ΔΕΘ 10-18/09) με περίπτερο (εξωτερικό stand 17, έξω από το περίπτερο 8) και ειδική έκδοση με τίτλο «Investment & Exports: Το διπλό στοίχημα της οικονομίας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X