AEK: Μεγάλη νίκη (1-2) με ανατροπή για την Κ19 κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Εικόνες από το ματς της Κ19 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο διπλό για τους μικρούς της ΑΕΚ που δείχνουν τον δρόμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΚ κ-19 από το Κορωπί το πρωί του Σαββάτου, καταφέρνοντας να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα με το τελικό 2-1.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με το απόλυτο όπως θα ήθελαν, παρά το γεγονός πως με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Βολάκη στο 30ο λεπτό άνοιξαν το σκορ (1-0).

Η σφιχτή άμυνα της ΑΕΚ είχε δυσκολέψει τους «πράσινους», με τους φιλοξενούμενους τελικά να φεύγουν από το «Γ.Καλαφάτης» με όλους τους βαθμούς κάνοντας come-back!

Στο 35′ ο Ανδρικόπουλος έκλεψε μετά από κόρνερ του «τριφυλλιού» και έφυγε προς την περιοχή για να σκοράρει ισοφαρίζοντας σε 1-1, για να έρθει και το δεύτερο τέρμα της «Ένωσης» με τον Γιαννούλη στο 81ο λεπτό ξανά σε κόντρα επίθεση.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Κοκκάκης, Παυλάκης, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Λιατίφης (59′ Ποπιέλα), Κυριόπουλος, Συμεωνίδης (74′ Νικολετόπουλος), Νταμπίζας (74′ Ναλιτζής), Καλοσκάμης (82′ Λάζαρης), Βολάκης.

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Βαλκάνης, Μαρούτσης, Νούλας (55′ Γεωργόπουλος), Κοντορούχας (55′ Γιαννούλης), Ανδρικόπουλος (55′ Χριστόπουλος), Πάπα (76′ Μούσα), Παπανικολόπουλος

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X