Super League: Δυνατά ματς σε Κρήτη, Ιωάννινα και Νίκαια

Super League: Δυνατά ματς σε Κρήτη, Ιωάννινα και Νίκαια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις εξαιρετικά αμφίρροπες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα της Superleague για την 4η αγωνιστική, με την αυλαία να ανοίγει στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:30, CosmoteSport 2).

Οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο διπλό επί του Βόλου, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μεγιάδο τον οποίο επρόκειτο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Νοκ άουτ επίσης τέθηκε και ο Γιαννούλης. Οι Αγρινιώτες έρχονται από την ισοπαλία στο Περιστέρι και ψάχνουν ένα τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει μοναδική απουσία τον Βαρόνε.

Στις 19:15 (NovaSports 2) ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Λεβαδειακό με τους δύο ουραγούς της Superleague να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Με απουσίες ακόμα μία φορά οι Ηπειρώτες που έρχονται από την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, εκτός φυσικά του Κόντε που θα χάσει τη σεζόν, ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει εκ νέου στους Πριόρ, Λώλη, ενώ έχει νέο σημαντικό πρόβλημα τον Ριένστρα. Για τους Βοιωτούς που την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0 στη Λεωφόρο, απουσιάζουν οι Νίκας, Συμελίδης και ο τιμωρημένος Βινίσιους, ωστόσο για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Τόρο.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει στη Νεάπολη (21:30, CosmoteSport1), όπου ο Ιωνικός περιμένει τον Ατρόμητο με στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν. Οι Νικαιώτες μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα όπου αντιμετώπισαν τους δύο “αιωνίους” στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ψάχνουν το τρίποντο που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, με τον Δημήτρη Σπανό να έχει κενό απουσιολόγιο. Δύο σημαντικές επιστροφές για τον Κρις Κόουλμαν στον Ατρόμητο, ο Κλωναρίδης και Κιβρακίδης, με τους Περιστεριώτες να ψάχνουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν μετά από εκείνο της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα:

18:30 ΟΦΗ-Παναιτωλικός (CS 2)
19:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (NS 2)
21:30 Ιωνικός-Ατρόμητος (CS1)

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X