Ο Σιντιμπέ «εκτόξευσε» την ΑΕΚ, 2η πιο ακριβή ομάδα στο πρωτάθλημα!

Ο Σιντιμπέ «εκτόξευσε» την ΑΕΚ, 2η πιο ακριβή ομάδα στο πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Η άφιξη του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην Ελλάδα εκτόξευσε χρηματιστηριακά την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αποτελεί την μεγάλη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού για την ΑΕΚ!

Ο Γάλλος εν ενεργεία Παγκόσμιος Πρωταθλητής κοστολογείται με 8 εκατομμύρια ευρώ από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt και με την άφιξή του… εκτόξευσε χρηματιστηριακά την Ένωση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προσπέρασε τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό, στην σχετική κατάταξη του tranfermarkt, με την εκτιμώμενη αξία των ομάδων της  ελληνικής Super League.

Η ΑΕΚ έχει πλέον εκτιμώμενη αξία 54,55 εκατομμύρια ευρώ-από 46,55 πριν λίγες ημέρες-, ενώ ο Ολυμπιακός που εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση στην κορυφή, υποχώρησε-μετά τις τελευταίες μετακινήσεις-, από τα 120,05 στα 111,25 εκατομμύρια ευρώ.

Στην τρίτη θέση  υποχώρησε ο ΠΑΟΚ, φτάνοντας στα 50,75 από τα 51,15 εκατομμύρια ευρώ, μπροστά από τον Παναθηναϊκό (36,30 από 38,70 εκατομμύρια ευρώ) και τον  Άρη που παρέμεινε σταθερός (26,03).Ο Σιντιμπέ «εκτόξευσε» την ΑΕΚ, 2η πιο ακριβή ομάδα στο πρωτάθλημα!

Η συνολική αξία της ελληνικής Super League είναι στα 371,88 εκατομμύρια ευρώ.

O Σιντιμπέ είναι μαζί με τον Σισέ (Ολυμπιακός), οι παίκτες με την δεύτερη μεγαλύτερη εκτιμώμενη αξία στην Super League, πίσω από τον Γιώργο Μασούρα (Ολυμπιακός), που με 10 εκατομμύρια ευρώ, κοστολογείται ως ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X