Transfermarkt: Η ΑΕΚ απέκτησε έναν από τους πιο πολύτιμους ελεύθερους

Εικόνες από την παρουσίαση του Σιντιμπέ από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πρώτο θέμα στο Transfermarkt και με αναγνώριση στην ποιότητα του Σιντιμπέ, η μεταγραφή του Γάλλου μπακ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έβαλε πλέον και επίσημα στο ρόστερ της, έναν εν ενεργεία Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αλλά και έναν ποδοσφαιριστή που ολόκληρο το καλοκαίρι, είδε το όνομα του σε μια σειρά μεταγραφικά σενάρια κυρίως στην Premier League. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε η ανακοίνωση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην Ένωση, να περάσει στα… ψιλά από τα διεθνή ΜΜΕ.

Πιο χαρακτηριστικό απ’ όλα όσα αναπαρήγαγαν την είδηση της υπογραφής του συμβολαίου του Γάλλου μπακ στην ΑΕΚ, ήταν αυτό που ανέφερε το Transfermarkt. Με τίτλο “Η ΑΕΚ απέκτησε έναν από τους πιο πολύτιμους ελεύθερους ποδοσφαιριστές”, υπάρχει η είδηση της μεταγραφής του Σιντιμπέ στην Ένωση. Μάλιστα μέσα στο κείμενο, αναφέρεται και πως “ο Γάλλος αμυντικός ήταν μέσα στην μεταγραφική λίστα τόσο της Νότιγχαμ, όσο και της Φούλαμ” . Ενώ τονίζεται πως θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τον Ματίας Αλμέιδα.

Φυσικά και η σημερινή επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Σιντιμπέ στην ΑΕΚ, έκανε τον γύρο τόσο των γαλλικών, όσο και των αγγλικών ΜΜΕ. Με έμφαση στην απόφαση που πήρε ο Γάλλος αμυντικός, αλλά και στο γεγονός πως δεν συνέχισε στην Premier League, παρότι είχε υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X