ΑΕΚ: Κάθε καλοκαίρι αποκτά και έναν σέντερ φορ!

ΑΕΚ: Κάθε καλοκαίρι αποκτά και έναν σέντερ φορ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με την απόκτηση του Φαν Βέερτ, συμπλήρωσε δέκα συνεχόμενες καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους, που κάνει αγορά σέντερ φορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει ένα «μότο» που υπαγορεύει πως «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση». Και επειδή επίθεση δεν γίνεται χωρίς επιθετικούς, στην Ένωση φροντίζουν με εξαιρετικά θαυμαστή συνέπεια, να παίρνουν σέντερ φορ κάθε καλοκαίρι.

Φέτος ήταν η σειρά του Τομ Φαν Βέερτ. Και με τον Ολλανδό επιθετικό, η ΑΕΚ συμπλήρωσε δέκα συνεχόμενες καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους, στις οποίες έκανε προσθήκη φορ.

Ο αγαπημένος… Ιβάν

Το δύσκολο καλοκαίρι του 2013, που ήταν για την ΑΕΚ η προσαρμογή στην ζόρικη πραγματικότητα της Γ’ εθνικής, έγινε μια από τις πιο στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις σέςντερ φορ. Η Ένωση έφερε από την Κόπερ τον Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός αγαπήθηκε όσο λίγοι, κυρίως λόγω του εκπληκτικού χαρακτήρα του. Αλλά και της αξίας του. Πέτυχε την πρώτη του σεζόν με την ΑΕΚ 16 γκολ σε 20 ματς. Παρά το μεγάλο πρόβλημα που είχε στα γόνατά του.

Ο μοναδικός Έλληνας

Το καλοκαίρι του 2014, επίσης δύσκολο για την ΑΕΚ, καθότι προετοιμαζόταν για την ζόρικη δοκιμασία της Β’ εθνικής. Απέκτησε πάλι σέντερ φορ, αλλά αυτή την φορά Έλληνα. Τον Χρήστο Αραβίδη, από τον Πανιώνιο. Έναν ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη σχέση με την ΑΕΚ. Στην πρώτη του σεζόν ο Αραβίδης, έκανε 29 ματς, πέτυχε 17 γκολ στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X