Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Βρήκε διαιτητή ο Μπένετ, για σέντρα στο ντέρμπι την Κυριακή!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Βρήκε διαιτητή ο Μπένετ, για σέντρα στο ντέρμπι την Κυριακή!
Photo Credits: INTIME

Πήγε να... τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα ο Στιβ Μπένετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναζήτηση του Μπένετ για ξένο διαιτητή υψηλού επιπέδου απέδωσε καρπούς καθώς ο… εκλεκτός βρέθηκε και απομένουν τα διαδικαστικά ώστε να ανακοινωθεί την Παρασκευή. Κάτι που σημαίνει εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα ότι το ντέρμπι της Λεωφόρου θα γίνει κανονικά την Κυριακή χωρίς περαιτέρω αναβολές.

O Άγγλος αρχιδιαιτητής με την απόφασή του να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, πήγε να… τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα, με τον Άντονι Μπένετ να… λογικεύεται μετά και την σύσταση που δέχθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, παίρνοντας πίσω τον ορισμό του Έλληνα ρέφερι.

Ο Μπένετ ξεκίνησε την αναζήτηση ξένου διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρου και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Άγγλος βρήκε τον… εκτλεκτό και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά ζητήματα, προκειμένου να ανακοινωθεί ο ορισμό του ελίτ διαιτητή την Παρασκευή.

Έτσι, μετά την… τρικυμία που πήγε να δημιουργηθεί, το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, θα διεξαχθεί κανονικά, παρουσία ξένου διαιτητή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X