Τουρκικά ΜΜΕ «αδειάζουν» τον Ερντογάν: «Ξαφνικά ένα βράδυ... μας πέταξαν από το πρόγραμμα των F-35»

Τουρκικά ΜΜΕ «αδειάζουν» τον Ερντογάν: «Ξαφνικά ένα βράδυ... μας πέταξαν από το πρόγραμμα των F-35»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πολεμικές ιαχές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί εισβολής στα νησιά του Αιγαίου «ξαφνικά ένα βράδυ», όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει ο Τούρκος πρόεδρος, αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το κλίμα ακραίας έντασης που προσπαθεί να καλλιεργήσει ο Ταγίπ Ερντογάν αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτό από πολλά μέσα της γειτονική χώρας.


Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του αντιπολιτευόμενου και κορυφαίου  σε τηλεθέαση FOX TURK ο παρουσιαστής Σελτσούκ Τεπελί άσκησε σκληρή κριτική στον Τούρκο πρόεδρο. Έκανε λόγο για φιάσκο της τουρκικής κυβέρνησης στα εξοπλιστικά και είπε πως «σε ένα βράδυ… μας πέταξαν από το πρόγραμμα των F-35».

«Εγώ να σας πω τι συνέβη ”ξαφνικά ένα βράδυ”. Μέσα ”μέσα σε ένα βράδυ” την Τουρκία την πέταξαν από το πρόγραμμα των F-35, στο οποίο συμμετείχε για 20 ολόκληρα χρόνια. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο της τουρκικής διπλωματίας! Είναι φιάσκο της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X